Vi har blitt en del av Kuba Norge AS

Vi vil informere om at Oslo Bedriftshelsetjeneste AS (Oslo BHT) og Kuba Norge AS har fusjonert. Det er fortsatt noen formaliteter som gjenstår før fusjonen er formelt gjennomført, men dette er på plass i løpet av kort tid. Fusjonen medfører ingen praktiske endringer for dere som allerede er kunde av Oslo BHT, bortsett fra at framtidige fakturaer vil komme fra Kuba Norge AS så snart alle formaliteter er på plass.

Kuba Norge AS har vært en utvikler og leverandør av internkontroll-/HMS-systemer i mer enn 20 år og leverer Kuba IK som et digitalt verktøy. Bedriftshelsetjeneste er nært knyttet til HMS og videre oppfølging av avtalen med dere vil bl.a. skje digitalt via Kuba Flexi. Dette er en BHT-modul hvor dere vil finne relevante dokumenter samt nyttige funksjoner i oppfølgingen av HMS arbeidet i bedriften. Kuba Flexi modulene leveres altså uten tillegg i pris og uten forpliktelser i eksisterende avtaler, mens det for nye så vil løsningen være en del av vår leveranse.

Kuba Flexi består av:

* En digital BHT-plattform for felles kommunikasjon

* System som ivaretar lovkrav innenfor helse, miljø og sikkerhet.

* Moduler for behandling av handlingsplan/aktiviteter, avviksbehandling og risikoanalyse

* Digital HMS-håndbok med forslag til rutiner, maler, sjekklister m.m.

Vårt unike konsept skal bestå av en kombinasjon av personlig oppfølging og bruk av digitale systemer som til sammen skal bidra til at du kan gjøre arbeidsplassen din tryggere og mer produktiv samtidig som du følger Arbeidsmiljølovens krav.


Ønsker du mer informasjon så ta kontakt med oss!

Hilsen fra

Kuba Norge AS/Oslo BHT

Flere enn 20 ansatte?

Vi setter gjerne sammen en løsning som passer for din bedrift.

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg

Motta tilbud

Få et uforpliktende tilbud på e-post.